MODULARNE MONTAŽNE RASHLADNE KOMORE

Montažne rashladne komore koriste se za skladištenje raznih vrsta namirnica, u svim objektima gdje se ukazuje potreba za skladištenje veće količine robe.
Na raspolaganju su komore za različite temperaturne režime rada, od t = + 10 ° C, do t = – 25 ° C. Osim komora za skladištenje već zamrznutih namirnica, možemo isporučiti i komore za zamrzavanje namirnica.
Komore mogu biti opremljene isparivačima s dinamičkim hlađenjem (prisilna cirkulacija zraka) ili mirnim hlađenjem, bez ventilatora.
U ponudi imamo modularne komore proizvođača JKS, i to SUPEREKO 70 – 100 – 130 i Maxi 80 – 100 – 140, te modularne komore proizvođača DESMON.
Komore proizvođača JKS – SUPEREKO, dostupne su u raznim dimenzijama, s korakom od 20 cm, s debljinama panela 70, 100 i 130 mm. Moguća je isporuka komora sa zaokretnim ili kliznim vratima, različitih dimenzija svjetlog otvora. Komore se isporučuju s protukliznim inox podom, ali mogu biti isporučene i bez poda. Međusobni spojevi zidnih panela s podnim i stropnim panelima pokrivaju se sanitarnim zaobljenim završecima.
Komore proizvođača JKS – MAXI dostupne su u raznim dimenzijama, s korakom od 20 cm, s debljinama panela 80,100 i 140 mm. Moguća je isporuka komora sa zaokretnim ili kliznim vratima, različitih dimenzija svjetlog otvora. Komore se isporučuju s protukliznim inox podom, ali mogu biti isporučene i bez poda. Međusobni spojevi zidnih panela s podnim i stropnim panelima već su izvedeni sa sanitarnim zaobljenim završecima.
Podovi svih komora proizvođača JKS izvedeni su od inox protukliznog inox lima AISI 304.

Komore proizvođača DESMON dostupne su u raznim dimenzijama, s korakom od 30 cm, s debljinama panela 80 i 100 mm. Moguća je isporuka komora sa zaokretnim ili kliznim vratima, različitih dimenzija svjetlog otvora. Komore se isporučuju s podom, ali mogu biti isporučene i bez poda. Međusobni spojevi zidnih panela s podnim i stropnim panelima već su izvedeni sa sanitarnim zaobljenim završecima. Podovi komora mogu biti izvedeni od protukliznog „fiberglassa“ ili od inox protukliznog inox lima AISI 304.

Paneli komora oba proizvođača, međusobno se spajaju ekscentričnim bravicama, koje osiguravaju vrlo čvrst spoj, bez toplinskih mostova, što je vrlo bitno kod komora za skladištenje smrznutih namirnica.

Paneli komora punjeni su termoizolacijom koja ispunjava sve svjetske ekološke standarde.

Rashladni uređaji punjeni su rashladnim medijima koji su u skladu s međunarodnim ekološkim Protokolima o očuvanju okoline.

Komore možemo opremiti stalažama različitih dimenzija, s punim, rešetkastim ili perforiranim policama, zidnim, samostojećim ili visećim remama, s fiksnim ili „S“ kukama za vješanje mesa, te kolosjecima za transport mesa unutar komore, prema vašim potrebama.
Rashladni uređaji mogu biti u „monoblok“ izvedbi, ugrađeni na samu komoru, ili u „split“ izvedbi, gdje se kondenzacijska jedinica nalazi izmještena od same komore, na odgovarajućoj udaljenosti, u prikladnom ambijentu. Za veći broj komora, na raspolaganju su i rashladni uređaji u „multiset“ izvedbi, s automatskom regulacijom snage.

U ponudi imamo i komore za čuvanje mrtvaca.

Za više podataka i detaljniji opis, molimo Vas da nas kontaktirate prema podacima u poglavlju „KONTAKT“.