MONTAŽNE RASHLADNE KOMORE KROJENE NA MJERU

Montažne rashladne komore različitih dimenzija, koriste se za prostore koji se u potpunosti žele pretvoriti u rashladni prostor. Termoizolacioni paneli kroje se prema dimenzijama prostora i njima se oblažu zidovi, strop i pod prostorije.
Na raspolaganju su komore za različite temperaturne režime rada, od t = + 10 ° C, do t = – 25 ° C.
Komore mogu biti opremljene isparivačima s dinamičkim hlađenjem (prisilna cirkulacija zraka) ili mirnim hlađenjem, bez ventilatora.
Osim komora za skladištenje već zamrznutih namirnica, možemo isporučiti i komore za zamrzavanje namirnica. Također možemo isporučiti i tzv. „komore za šok smrzavanje“, koje služe za brzo zamrzavanje namirnica na t = – 40 ° C.
U ponudi imamo termoizolacione panele debljina 60 do 200 mm. Hladionička vrata mogu biti zaokretna ili klizna, dimenzija svjetlog otvora prema Vašim potrebama.
Podovi u komorama mogu biti od Al rebrastog lima ¾, inox protukliznog lima ili protukliznih keramičkih pločica, otpornih na niske temperature, a moguće je isporučiti i komore bez poda.

Paneli komora punjeni su termoizolacijom koja ispunjava sve svjetske ekološke standarde.

Komore možemo opremiti stalažama različitih dimenzija, s punim, rešetkastim ili perforiranim policama, zidnim, samostojećim ili visećim remama, s fiksnim ili „S“ kukama za vješanje mesa, te kolosjecima za transport mesa unutar komore, s izrezom u vratima za prolaz kolosjeka izvan komore, prema vašim potrebama.
Rashladni uređaji mogu biti u „monoblok“ izvedbi, ugrađeni na samu komoru, ili u „split“ izvedbi, gdje se kondenzacijska jedinica nalazi izmještena od same komore, na odgovarajućoj udaljenosti, u prikladnom ambijentu. Za veći broj komora, na raspolaganju su i rashladni uređaji u „multiset“ izvedbi, s automatskom regulacijom snage.

Rashladni uređaji punjeni su rashladnim medijima koji su u skladu s međunarodnim ekološkim Protokolima o očuvanju okoline.

U ponudi imamo i komore za čuvanje mrtvaca.

Za više podataka i detaljniji opis, molimo Vas da nas kontaktirate prema podacima u poglavlju „KONTAKT“.