PEKARSKI RETROPULTEVI

Zbog svojih dimenzija – dubina 80 cm, te unutarnje dimenzije boxa, za odlaganje pekarskih limova EURONORM, dim 400 x 600 mm, pogodni su primjenu u pekarskoj industriji.
Na raspolaganju su retropultevi za različite temperaturne režime rada, od t = 0/+ 10 ° C (proizvođač Tecnodom), te od t =-2/+8 °C do t = -10/- 25 °C (proizvođač Desmon).
Proizvode se raznih dimenzija, a u ponudi se nalaze i tzv. „prolazni“ („pass-thru“) hlađeni retropultevi, koji imaju hladionička vrata s prednje i stražnje strane. Pogodni su za pogone gdje se s jedne strane pune pripremljene namirnice, a s druge te iste namirnice idu na termičku obradu.

Dostupni su i retropultevi s raznim kombinacijama hladioničkih vrata i ladica, kao i bez gornje radne plohe, s termoizoliranim stropom, koje možete ugraditi u Vašu konstrukciju pulta.

Osim prikazanih u galeriji slika, postoji jako široka paleta retropulteva, raznih modela, koji će, nadamo se, optimalno ispuniti Vaše potrebe.

Rashladni uređaji punjeni su ekološki prihvatljivim rashladnim medijima, a termoizolacija prozvedena u skladu sa zahtjevima međunarodnih ekoloških Protokola.

Za više podataka i detaljniji opis, molimo Vas da nas kontaktirate prema podacima u poglavlju „KONTAKT“.