HLAĐENI I ZAMRZAVAJUĆI RETROPULTEVI – UGRAĐENI AGREGAT

Hlađeni i zamrzavajući retropultevi nalaze svoju primjenu u svima objektima gdje se poslužuju hrana i piće, a koriste se kao priručni rashladni uređaji.
Na raspolaganju su retropultevi za različite temperaturne režime rada, od t = 0/+ 10 ° C, do t = -10/- 25 ° C. Proizvode se raznih dimenzija, sa 1,2,3,4 ili 5 hladioničkih vrata, ovisno o modelu i proizvođaču. U ponudi se nalaze i tzv. „prolazni“ hlađeni retropultevi, koji imaju hladionička vrata s prednje i stražnje strane. Pogodni su za kuhinje gdje se s jedne strane pune pripremljene namirnice, a s druge te iste namirnice idu na termičku obradu.

Dostupni su i retropultevi s raznim kombinacijama hladioničkih vrata i ladica, kao i bez gornje radne plohe, s termoizoliranim stropom, koje možete ugraditi u Vašu konstrukciju pulta.

Osim prikazanih u galeriji slika, postoji jako široka paleta retropulteva, raznih modela, koji će, nadamo se, optimalno ispuniti Vaše potrebe. Isto tako, možemo isporučiti i hlađene ili neutralne retropulteve po narudžbi, dimenzija i oblika prilagođenim prema Vašim potrebama i stanju na objektu.

Rashladni uređaji punjeni su ekološki prihvatljivim rashladnim medijima, a termoizolacija prozvedena u skladu sa zahtjevima međunarodnih ekoloških Protokola.

Za više podataka i detaljniji opis, molimo Vas da nas kontaktirate prema podacima u poglavlju „KONTAKT“.